Red: Takk for innsatsen!

SMA-info 2-2013 er sendt til trykkeriet. Vi takker for din støtte. Vi trenger den fortsatt.
Kjære venner.
Vi er ferdig med å redigere et enda et innholdsrikt blad som er nå sendt til trykkeriet. Dere vil få det i posten om ca. to uker og vi håper at dere kan bruke det til å støtte SMAs kamp for sannheten om Israel og mot det institusjonelle jødehatet som vi ikke vil ha mer av i vårt ellers så jødevennlige land.
Vi ber alle som ikke ennå har betalt for bladet om å gjøre det før ferien da vi har en god del regninger som venter.
Ellers ber vi alle som kan om å støtte SMA med en sommergave slik at vi kan fortsatt være en liten men dog betydelig stemme i kampen mot propagandaen som rammer Israel og jødene, og til støtte for minoritetene i Midtøsten. Midtøstens gjenværende kristne blir nå forfulgt på det groveste uten at det synes å interessere hverken EU, FN eller de mange såkalte menneskerettighetsorganisasjoner som i dag mottar enorme pengesummer fra den statlige «fredsindustrien,» og derfor er både blinde og døve overfor dem som virkelig trenger hjelp.
Vi kan også informere om at vi i forrige uken sendt 20.000 $ (om lag kr 120.000) til hjelp for trengende mennesker i Israel, og vi takker alle dere som var med på å gjøre denne gaven mulig.
Bruk følgende kontonummer: 6242.10.60644
Eller støtte oss ved å betale med kort (som vanlig ved nettbetaling, kortopplysninger + BankID o.l.)
Send en e-post til [email protected]) om du vil annonsere noe i SMA-info og på den måten støtte vårt arbeid
Så er det også viktig å tenke på litt ferien og i denne forbindelsen har jeg bare en ting å si: Tusen takk til hver og en av dere for flott innsats, stort engasjement og gode innspill, og samtidig ønske dere alle en velfortjent og god sommerferie!
Sommerhilsen fra Michi Rachel

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644