Moderate Fatah: – 3,5km terrortunneler snart klar for bruk mot Israel

Den høyreorienterte avisen Arutz Sheva skriver i dag om partiet de palestinske selvstyremyndighetenes formann Mahmoud Abbas kommer fra – det alle ynder å kalle «moderat», og man nærmest tar det for gitt at Israel må forhandle med dem.
I alle fall må Israels politiske ledelse forholde seg til dem.
Fatahs «militære ving», Al-Aksas martyrbrigader, har i alle fall planene klare. Og de kan neppe sies å være moderate. I den iranske Al-Alam TV blir en av brigadens ledere intervjuet. Han forteller åpent at Iran ses på som en støttespiller for deres uttalte mål som er å få Israel bort.
For selvsagt vet våre våkne lesere at Fatah aldri har forandret på sitt mål, som er å utrydde Israel, til tross for mange oppfinnsomme kommentatorers «forklaringer» om at Fatah «i praksis» har fjernet artikkelen og lignende tøv, så ligger følgende i Fatahs charter fast (i vår egen oversettelse):

MÅL
(Artikkel 12)
Komplett frigjøring av Palestina, og utryddelse av sionistisk økonomiske, politiske, militære og kulturelle eksistens.

I reportasjen intervjuer en kvinnelig reporter altså en av disse som har som mål å utrydde Israel. Vi får se en tunnel som sies å være 3,5km lang, og som er ment å skulle brukes til storstilte terrorangrep på israelske sivile, slik vi har sett alt for mye av.
Terroristen lover en «kvalitativ endring» i den enheten som heter Nabil Masoud. Den er oppkalt etter en selvmordsterrorist. Han forklarer så den store betydningen disse tunnelene har.
Nede i tunnelen forklarer han hvordan de bruker all sin tid og sine penger på disse tunnelene, så de kan «oppfylle sin plikt» og «frigjøre landet fra sionist-enheten.» «Dette er grunnen til at vi ber om penger, spesielt fra Iran, som er kjent for å ha vært en støttespiller for motstanden og den palestinske saken i lang tid.»
Reporteren kvitterer med å si at «boken om motstanden er fremdeles åpen, og den siste linje er ikke skrevet før Palestina er frigjort.»
Se videoen her:

Fatah var på den internasjonale terrorlisten til 1993, da organisasjonen ble fjernet derfra på grunn av de pågående Oslo-avtalene. Abbas har nå planlagt en reise til Iran, antagelig for å be om finanser, skriver Arutz Sheva.
En høytstående PLO-leder, Abbas Zaki, sa nylig at «å styrke båndene til Iran er et uunngåelig skritt dersom vi ønsker å konfrontere den israelske okkupasjonen.»
Den avtalen stormaktene nå mer eller mindre har inngått med Iran om lettelse i økonomiske sanksjoner i bytte for det Israel mener er mer eller mindre tomme løfter, betyr for landet en økonomisk innsprøytning i størrelsesorden flere hundre milliarder dollar. USAs president Barack Obama har selv vedgått at terrororganisasjoner vil få det romsligere økonomisk på grunn av avtalen. Han «tror» imidlertid ikke at dette vil føre til flere angrep på Israel eller USA.
Men strategisk sett er tidspunktet for å be Iran om penger, åpenbart gunstig for Palestina-araberne.
Abbas selv, som er sett på som en «moderat» leder, har åpent oppfordret til religiøs krig mot jøder. Under sist krig mot Hamas i Gaza, skjøt «moderate» Fatah raketter mot Israel.
Arutz Sheva: Se Abbas’ Fatah ber Iran om penger til å ødelegge IsraelStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: