Verdens ledende mot nettkriminalitet samler seg i Israel

Israel - i tet mot kyberkriminalitet
Israel – i tet mot kyberkriminalitet

Denne uken er det en kjempebegivenhet i Israel Trade Fairs & Convention Center i Tel Aviv. Visepresidenten i betalingsgiganten Alipay, sjefen for  IBMs Security Services Division, Kristin Lovejoy, Eugene Kaspersky (firmaet sier seg selv), samt sjefene i sikkerhetsavdelingene i store organisasjoner som FN, Coca-Cola, AT&T, Sears og flere andre samler seg for å delta i den årlige Cybertech Security Conference.
Vi er muligens ikke politisk korrekt når vi bringer denne nyheten, ettersom flere og flere ønsker en boikott av Israel på alle områder. Spørsmålet er hvor godt de har tenkt igjennom sine krav, ettersom israelske høyteknologiske firma har en hånd med på mange områder. I alle fall når det kommer til sikkerhet.
Også Dr. Douglas Maughan, som leder Cyber Security-avdelingen i USA’s Department of Homeland Security. Han er ansvarlig for å beskytte landet ikke bare imot trusler mot regjeringen, men også mot offentlig sektor.
Maughan var før han begynte i stillingen han nå har, programsjef for the Defense Advanced Research Projects Agency, og også senior computer scientist i det nasjonale sikkerhetsbyrået i USA. Han skal delta i en paneldiskusjon om bedre samarbeid mellom nasjoner på området nettkriminalitet.
Lederen for Israels nasjonale sikkerhetsbyrå for det samme, dr. Eviatar Matania, sier i en kommentar til arrangementet, at «Israel er verdensledende i internett-innovasjon, og vi har et utviklingsmiljø for gjennombrytende sikkerhetsløsninger i verdensklasse når det gjelder internett-sikkerhet.»
Israel Today

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644