Trafikkulykke?

kiryat_arbaFredag ble et par i 50-årene skadet da en arabisk kvinne i bil forsøkte å kjøre på dem.
Etter en periode med roligere tider etter en høst og vår preget av tallrike terrorangrep, – drapsforsøk med kniv, skrutrekkere, øks, brannbomber, steiner, man tager hva man haver bare hatet er sterkt nok, herunder biler – er det nå oppsving igjen. Kanskje de troendes faste går ut over humøret, hva vet vi.
Noe er det i alle fall som forårsaker at mordlysten går opp og ned i bølger, mange ganger i påfallende takt med fredagsbønnen eller hva de kaller den fanatiske drapsoppfordringen noen imamer presterer fra talerstolen. Vi har det på opptak, kjære “palestinavenn”, så vi tar ikke munnen for full. Kanskje vi burde ha mer respekt. Det ser vi ikke bort fra. Så vær så god, imamer. Lev så vi får respekt. Som kjent kan respekt aldri kreves, det må fortjenes.
Ekteparet ble heldigvis bare lettere skadd, og fikk medisinsk behandling på stedet, før de ble transportert til sykehus. Terroristen som ønsket å drepe dem, ble heldigvis drept på stedet før hun kunne gjøre mer ondskap.
Hele hendelsen ble filmet av et overvåkningskamera, og kan ses i Israel National News.
En av våre hjemlige aviser, den såkalte “Verdens Gang”, her representert ved Julia Renate Ingebrigtsen, har sett åpenbart sett nyheter med sine egne briller. Er det skeiv det heter dette, tro? Vi beklager at vi også her mangler den nødvendige respekt. Men ha medynk med oss, det er virkelig vanskelig. Vi prøver, men får det ikke til. Overskriften hennes er i faktisk i favør av terroristen. Terroristens forsøk på å drepe de to blir fremstilt som et bilkrasj – et ulykkestilfelle. – Ja, vi beklager all den uoversiktlige flytrafikken som førte til at to fly krasjet samtidig i World Trade Center, dere. Leit med disse trafikkulykkene.
vg om terror
Det er nemlig her i Norge, i Akersgaten, ikke en gang sikkert at det var en krasj. – Kvinnen skal ha krasjet. Å nei, så leit! –Angivelig, pleier de å skrive.
At man gjør en slik glipp er én sak. At man velger å vinkle alle nyheter derfra på denne måten i årtier, er noe annet. Det kalles antisemittisme. Man ønsker, prøver, og etterstreber, bevisst og underbevisst å sverte den jødiske staten og dens jødiske innbyggere. Når de gjør noe bra, unnlater man å rapportere. Selv når de blir angrepet, blir det vridd slik at folk tror at disse jødene er noen fæle folk.
Det er ikke det minste rart at SMAs Facebook-side oversvømmes av talentløse jødehatende kommentarer som utvalget under, sakset de aller siste dagene [sic]:

Hele Midtøsten er et ormebol.Men Israel er slett ikke den skjønne rosen i hagen som dere smykker landet med.Tvert om.Slagordet til Israel virker å være: Først meg selv,så meg selv.Grådigheten og griskheten ligger latent der,ja.
Det spørs akkurat hvordan du definerer menneskeretter det.Å drive bombing av sivile,å skyte med skarpt mot steinkastende ungdommer,å rive huset til slektninger av terrorister,å fengsle Vanunu,å ulovlig okkupere andres land,å bygge på andres områder.Du kan jo nevne andre land i regionen som oppfører seg slik!!
Det er ikke likhet for loven i Israel. Når ble husene til jødiske terrorister revet ? Kollektiv avstraffelse er heller ikke tillatt iht internasjonal rett.
Tja, nok ett Talerør for MIFF, nå glemmes jo at arabere og israelere er ett broderfolk, på linje med norsker og svensker. Men alt for å hisse opp mennesker mot hverandre!

Mediene har et ansvar for jødehatet som nå kommer til uttrykk i former man ikke har sett på lenge, helt offentlig, under fullt navn. Man tror åpenbart ikke bare at man har rett, men også at man tjener en god sak.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: