Terroren i Tel Aviv: dramatisk arrestasjon

saronaEn politimann som ikke var på jobb da terroren utspant seg i Sarona-kjøpesenteret i Tel Aviv, fikk mer drama på et øyeblikk enn de fleste får gjennom et helt liv. Historien er bekreftet av Tel Aviv-politiet.
Han var på Cinemateque i Tel Aviv med kona da han hørte skuddene, og stormet mot lyden da han skjønte det var terror. Kona løp mot leiligheten deres i nærheten, hvor hennes mor var.
Blant alle tilskuerne utenfor Sarona var det en mann som så svært forvirret ut, og han klaget gjentatte ganger over at han var tørst. Politimannen tok han derfor med seg hjem, opp i leiligheten sin, og ga ham vann. Så lot han ham være der sammen med sin kone og svigermor, og løp ut igjen for å hjelpe til.
Etter kort tid så han at politiet hadde arrestert den ene av de to angriperne, og han la plutselig merke til at denne var kledd akkurat likt som mannen han hadde sluppet inn i leiligheten sin.
Antagelig må det ha gått kaldt nedover ryggen på ham da han skjønte sammenhengen, og han stormet tilbake til leiligheten. Her fikk han overmannet terroristen.
Men dramaet var ikke slutt. Da politi kom for å ta med seg terroristen, med hevede våpen, fikk de melding fra politimannen i leiligheten om at situasjonen var under kontroll. Da en av politimennene skulle hylstre våpenet sitt, gikk det av et vådeskudd, som traff og såret politimannen som hadde terroristen i leiligheten sin.
Politiet ville ikke gi opplysninger om tjenestemannens alder eller grad, eller hvor lenge han har jobbet i politiet. Han vil heller ikke bli etterforsket eller tiltalt for hendelsen.
Jerusalem PostStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: