Terror også i dag

To israelere ble i dag knivstukket og skadet i Hebron.
Angrepene skjedde ved sjekkpunktet Beit Hadassah, og den ene var en sivilist som ble stukket i beinet. Den andre var en israelsk soldat. Hans skader betegnes som moderate, med knivstikk i overkroppen.
Begge de to terrorofrene ble bragt til Shaare Tzedek Medical Center i Jerusalem.
Knivstikkeren ble identifisert som Abd al-Rahman Maswada. Han er fetter av en annen terrorist, Ihab Maswada, som utførte et terrorangrep for to dager siden, også i Hebron.
Terroristen ble drept på stedet, i likhet med sin fetter (sjekk gjerne de to linkene. De ligner på norske mediers fremstilling av saken, i de få tilfeller de orker å bry seg.)
YnetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: