SMA har i dag sendt $20.000 til trengende jøder i Hebron

Granatepler, epler og honning
Granatepler, epler og honning

Kjære medmennesker,
I dag feirer jødene nyttårsaften som innleder en hellig periode på 10 dager, med forsoningsdagen Yom Kippur som det store og avsluttende høydepunktet.
I pakt med den forpliktelsen vi har overfor det jødiske folk, har SMA i dag sendt $20.000 (Nkr 164.500) til trengende jøder i Hebron.  Nøden blant de fattigste er stor.
Man kan si hva man vil om sekularisering av det norske samfunnet, men i ånd og gjerning har nordmenn vært trofaste mot Bibelens budskap om fellesansvar, nestekjærlighet og omtanke for dem som har det vanskelig, lokalt og globalt.  Å støtte jødene i en tid hvor en kraftig motvind av propaganda og desinformasjon gjør folk både blinde og døve, vitner om at rettferdigheten har dype røtter i det sunne norske samfunnet.
Gang på gang ser vi hvordan det jødiske misbrukes av norske medier og politikere og medfører intensivert antisemittisme i landet.  Dette er noe vi lenge har dokumentert gjennom SMAs- ukentlige lederkommentarer.  Det er derfor med stor tilfredshet vi konstaterer at det norske folk er positivt til jødene og Israel, til tross for den demoniserende agitasjonen folket utsettes for.
Jødehatet i Europa i dag er ikke bare utbredt, men blir også legitimert av våre ledere og vi ser at mange jøder heller velger å flytte til Israel enn å risikere livet i Europa.  Israelske myndigheter venter i nær fremtid om lag en halv million jødiske flyktninger fra Europa, og byrden med en slik folkevandring er langt større for Israel enn hva Norge opplever ved å ta imot noen titalls tusen.  De jødiske flyktningene må finansieres av jødene selv uten mulighet for hjelp hverken fra EU eller FN.  Derfor er det viktig at dere er med å støtte også dette arbeidet og sikre at Israel blir et sted alle jøder kan føle seg trygge.
Det er svært viktig å dokumentere kildene til det jødehatet som igjen utvikler seg i Europa og som er årsak til den store bølgen av jødiske flyktninger til Israel, – også fra Norge.  Derfor er det viktig at SMA fortsetter med sitt folkeopplysningsarbeid både i form av ukentlige artikler og vårt kvartalsblad SMA-info som stadig får flere lesere og av mange brukes som en viktig alternativ og seriøs kilde til sann kunnskap om Israel og som et korrektiv til medienes desinformasjon.
Vi merker at antallet besøkende på webside fremdeles stiger.  Spesielt denne sommeren hvor massemediene har pålagt seg selv streng sensur, merker vi at SMA er blitt en voksende kilde til informasjon.
SMA-info nummer 3-2015 vil bli sendt til dere om ca. to uker.  Vi er også i gang med SMA-info nummer 4-2015, og håper å kunne sende det til trykkeriet tidlig i desember.  Alt dette koster penger, og vi håper på fortsatte bidrag for å holde i live en av de få informasjonskanalene om Israel og Midtøsten som ikke mottar offentlig støtte og derfor bevarer sin fulle ytringsfrihet.
Vi ønsker det jødiske folk et godt nytt år, og det norske folk mer velsignelse i disse skjebnefulle tider. Vi må be for vårt hjemland Norge og for vårt åndelige fedreland Israel.
Tusen takk fra oss i SMA-redaksjonen som lover at vi fortsatt skal våge å stå frem med vårt budskap som du gir din støtte til.
Vi ber alle om å være på vakt og bidra til at barn og bekjente forskånes fra det dryppende jødehatet som nå i økende grad preger europeisk politikk og medier og som i gammel stil brukes til å lede oppmerksomheten bort fra Europas mange alvorlige kriser.
Vi ber alle som kan bidra om å sende oss en sommergave slik at vi også kan støtte terrorofrene i Israel.
Vi ønsker alle jøder og deres venner et godt nytt år mye G-ds velsignelse
Fra oss alle i SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: