NTBs syke verden

Rakettmann?
Rakettmann?

NTB overgår seg selv i ufarliggjøringen av livsfarlig aktivitet. Muslimske fanatiske, hatefulle, ondsinnede terrorister som i årtier har vist sine intensjoner i ord og handling. I dette konkrete tilfellet en lokalisert terrorist med terroraktivitet på rullebladet.
NTB nekter tydeligvis å ta innover seg at Israel er i krig. Siden demokratiet ble dannet i 1948 har jødenes eneste sikre tilholdssted vært mål for de samme rasende hordene verden forøvrig har slitt med, spesielt etter 2001. Av uforståelige grunner behandles likevel Israels kamp mot slakterne annerledes enn resten av verdens. NTB: hvorfor er det så vanskelig å kalle en muslimsk fanatiker som skyter raketter på sivile, for terrorist?
Dette kommer til uttrykk på et vis som best kan beskrives som infantilt. Man kaller simpelthen ikke en terrorist «rakettmann». Forsøk å google «rakettmann» – se hva du får opp, bortsett fra NTBs artikkel.
Og Vårt Land, talerør for den delen av kristenheten vi helst ikke ønsker å assosieres med, publiserer villig «nyordet.»
Vårt Land / NTB: Israel skjøt rakettmann på Gazastripen
SMA tok opp saken i går, og kalte personen rettmessig for terrorist.
Søk etter "rakettmann" på Google viser alt annet enn terrorister
Søk etter «rakettmann» på Google viser alt annet enn terrorister

 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: