Møt Jerusalems kniv

"Jerusalems kniv". Vakkert navn på en nyfødt pike?
«Jerusalems kniv». Vakkert navn på en nyfødt pike?

På Fatahs offisielle Facebookside kunne man sist fredag lese nyheten om en nyfødt pike på Gazastripen som hadde fått det klingende navnet «Jerusalems kniv».
På bakgrunn av det ry norske politikere, og ikke mint mediene, opp gjennom årene har gitt Fatah, skulle man nærmest tro at vi snakker om en moderat og seriøs politisk interesseorganisasjon som kjemper for Palestina-arabernes rettigheter.
Det er det ikke. Fatah er ikke moderat. Dens ledelse er heller ikke det, og har aldri vært det. Palestina-arabernes interesser er sekundært. Hovedmålet til Fatah er å få bort Israel, og dermed alle jøder som bor i landet. Israelske myndigheter lar seg da heller ikke lure. Tidligere denne måneden sa en representant for Shin Bet (Israels sikkerhetstjeneste) at ledelsen i PA og Fatah er involvert i den oppildning til vold som forårsaker dem veldige oppblomstring av drap og angrep på jøder vi ser nå i Israel.
Jerusalem Post
PMW
 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: