Godt nytt år til alle våre lesere

Vi ønsker med dette alle våre lesere et fremgangsrikt og fruktbart nytt år.
Takk for alle bidrag i året som gikk, og velkommen som giver i 2015! SMA er en viktig stemme mot den økende antisemittismen i Norge og ellers i verden. Vårt ønske er å bringe deg informasjon og opplysninger du ikke nødvendigvis får gjennom mediene ellers, informasjon du kan bruke til å danne deg ditt eget bilde av situasjonen. Et bilde som er mer balansert og dermed mer riktig i forhold til virkeligheten.
Bruk gjerne hurtigvalgene i menyen til høyre, eller under menyvalget «STØTT SMA» øverst. Eller ta kontakt med oss om du ønsker å bidra på annen måte.
Takk for at du er med og støtter oss!
En varm hilsen fra oss i SMA.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: