God sommer

Når vi nå bevilger oss litt sommerferie, kan vi fortelle at et nytt nummer av vårt kvartalsblad, SMA-info, er sendt til trykkeriet.  Dere vil få det i posten om vel en uke, og vi håper at dere kan bruke det til å støtte SMAs kamp for sannhet om Israel og mot det institusjonelle jødehatet som vi ikke vil ha mer av i vårt ellers så jødevennlige land.
Vi ber alle som ennå ikke har betalt for bladet om å gjøre det før ferien da vi har en god del regninger som venter.
Ellers ber vi alle som kan om å støtte SMA med en sommergave slik at vi fortsatt kan være en liten stemme som legges merke til i kampen mot den negative propagandaen som rammer Israel og jødene, og til støtte for minoritetene i Midtøsten.
Vi kan også informere om at vi i forrige uke sendte 20.000 $ (om lag kr 200.000) til hjelp for trengende mennesker i Israel, og vi takker alle dere som var med på å gjøre denne gaven mulig.
Bruk følgende kontonummer til abonnement og gaver: 6242.10.60644, eller støtt oss ved å betale med kort via SMAs hjemmeside: http://dev.sma-norge.no/  (Øverst til høyre)
Send en e-post til [email protected] om du vil sette inn en annonse i SMA-info og på den måten støtte vårt arbeid.
SMA-redaksjonen tar litt ferie fra nå av, men vi kommer tilbake i august.  Inntil da sier vi: Tusen takk til hver og en for en flott innsats, stort engasjement og gode innspill, og samtidig ønsker vi alle en velfortjent og god sommerferie!
Med vennlig sommerhilsen fra Senter mot Antisemittisme.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: