Flere Hamas-terrorister arrestert

jerusalem_bus_explosion_0Politiet i Israels hovedstad Jerusalem kom i går med en pressemelding i forbindelse med eksplosjonen på en buss i Jerusalem. 20 mennesker i tillegg til terroristen selv ble skadet i angrepet.
Det er også nå offentlig avklart at eksplosjonen var en bombe sprengt av terrorister, og at den unge arabiske mannen som var den hardest skadde, og som døde av skadene, var terroristen.

Ved hjelp av intensivt etterretningsarbeid og også arbeid ute i felten, har Shin Bet, politiet i Israel og IDF nå arrestert et antall mistenkte, cirka en dag etter angrepet på bussen i Jerusalem. De mistenkte er Hamas-medlemmer, alle fra Betlehem-området. De er mistenkt for medvirkning til og planlegging av angrepet, og for å ha satt det ut i livet. Forhør er i gang, og deres identitet er hemmelig.
Terroristen var en rundt 19 år gammel araber ved navn Abd al-Hamid Abu Srur, hjemmehørende i beit Jala. Han hadde tilknytning til Hamas. Han ble, som tidligere fastslått, kritisk skadet etter å ha utført angrepet, og han døde av skadene på sykehuset onsdag. Angrepet skadet 20 sivile, en av dem alvorlig, sju moderat, og resten ble lettere skadet.

Den offentlige retten i Jerusalem godkjente også en anmodning fra etterforskerne om å offentliggjøre fler detaljer for publikum, ettersom dette vil gjøre det lettere å identifisere mistenkte.
YnetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: