To barn og en rabbiner ble myrdet i Jerusalem kun fordi de er jøder

Fredag 10. februar sto den 19 år gamle rabbiner Alter Shlomo Lederman og ventet på bussen som skulle kjøre ham til Bnei Brak. Der sto også rabbiner Avraham Nachman Pali ben Yehudit som er en kjent rabbiner i Israel, sammen med sin tre små barn. Også de skulle tilbringe sabbat hos familien i Bnei Brak.

Men slik ble det ikke. En araber meiet dem ned med bilen og tok tre uskyldige liv, rabbiner Alter Shlomo Lederman og brødrene Asher Menachem Pali, 8 år, og Yaakov Israel Pali, 6 år.

Myndighetene i EU og Norge er informert om at støtte til palestinsk-arabiske organisasjoner videreformidles til terrorgrupper som utfører slike drap, men de finner det politisk vanskelig å innrømme at de bryter folkeretten ved å støtte terror, og fortsetter å bevilge penger som de vet også går til terrorister som dreper jødiske barn.

Mer om den arabiske terroren som Norge og EU finansierer kan du lese i bladet SMA-info og i SMAs ukentlige lederartikler

Senter mot antisemittisme: www.sma-norge.no, er for deg som vil ha usensurert politisk analyse, ingen “fake news,” bare sannheten, for SMA er ikke svekket av pressestøtte.

Meld deg i dag: sende en mail til [email protected] og vær med å påvirke elitenes dominerende og undertrykkende ordskifte i Norge.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: