SMA oppdaterer epostlisten

Goddag alle sammen

Vi fikk beskjed fra noen som har Telenor som epostleverandør om at e-posten fra SMA hos dem havner i spam/søppelmail.  Vi ber dere om sjekke om dere har noen e-poster fra SMA i søppelmailen og informere oss om det.  På forhånd, tusen takk

Det er enkelt å omgjøre dette til å ikke havne i søppelmailen ved å klikke på eposten som er i denne postkassen og velge: Ikke søppelmail, eller aldri søppelmail, eller andre muligheter etter hva dere har i innstillingene deres. Dere kan også velge å flytte alle eposter fra SMA til hoved innboksen.

Vi ber også alle som har fått en nye e-postadresse om å sende denne til SMA.  Vi trenger også mobilnumre for registreringssystemet.

Ønsker dere alle dere en riktig god sommer

Hilsen oss i SMA

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644