SMA-info 2/2024 er
nå på vei til dere

SMA-info 2/2024 er klar fra trykkeriet. Bestill nå!!

Stå med jødene! Støtt SMA!

Kjære Israel-venn

SMA-info 2/2024 er nå på vei til dere.

Omfanget av jødehat i Norge har ikke vært større siden Holocaust.  Norske jøder står i akutt fare for å bli angrepet, og Norge risikerer å bli jøderent mens våre politikere holder seg tause.

For dem som ennå ikke har fornyet abonnementet minner vi om at prisen også i år er kr. 500. Vi er avhengige av deg!

SMA trenger deg som fast støttepartner for å tvinge sannheten frem i et stadig trangere offentlig rom.  Vi ber alle som har mulighet om å støtte vårt arbeid med en gave.

Bruk gjerne denne giroen og hjelp SMA med å videreføre sitt viktige arbeid.  Vær med å støtte et sannferdig alternativ til elitenes dominerende ordskifte i Norge.

Meld deg inn i dag: [email protected]  for å få SMAs ukentlige lederartikkel tilsendt din epost adresse.  Lederen kan du videresende til venner, bekjente, lokalpolitikere og lokale journalister slik at vi sammen kan tvinge sannheten frem.
Vi lever i en skjebnetid.

Med vennlig hilsen

dr. Michal Rachel Suissa, leder for SMA

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644