SMA i Nettavisen

Per Antonsen
Per Antonsen

I et godt intervju i Nettavisen forteller vår rådgiver Per Antonsen hvordan jøder til alle tider har opplevd å bli uthengt når noe skjer i Midtøsten.

– Poenget er at den voldsomme Israel-kritikken har en spillovereffekt på oppfatningen av jøder generelt. Folk flest klarer ikke alle disse fine distinksjonene mellom Israel og jøder, og resultatet av Israel-kritikken er at jøder over alt føler seg uthengt. De opplever det i dagliglivet, sier Antonsen.

Antonsen viser til at den nye antisemittismen har byttet ut jødene med Israel, men forklarer at kritikken er den samme. Jødene har siden middelalderen fått skylden for alt mulig. Les hele intervjuet her…Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: