Rabbi Waldemann til minne

I dag er en sørgelig dag. Rabbi Waldemann fra Hebron er gått bort. Mine kristne venner husker ham og hans fantastiske foredrag som han gav oss da vi var i Hebron. Han insisterte på at kristne skulle sitte sammen med ham i synagogen, selv om dette ikke var noe alle satte pris på.
Så stor var denne mannen, så stor. Et legeme, en sjel full av kjærlighet , aldri et vondt ord om noen, ikke engang om de verste terroristene som slaktet en familie i en leilighet like ved der han bodde.

Hvil i fred (Z»L) Rabbi Waldemann, takk for alle de gode samtalene vi hadde sammen hver gang jeg fikk besøke dere i Hebron, takk for at dere alltid tok imot oss, både kristne og kommunister som meg – alltid med stor respekt og kjærlighet. Du kommer til å bli dypt savnet, men aldri glemt – enten det er, jøder, arabere eller kristne, for du var venn med alle og slikt skal du bli alltid husket!Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: