NRKs sympati: hos terroristene?

Blodige bønnesjal og bøker etter terroraksjonen i en synagoge i Jerusalem 18. november 2014
Blodige bønnesjal og bøker etter terroraksjonen i en synagoge i Jerusalem 18. november 2014

I en artikkel som omhandler Israels tiltak for å få en slutt på og straffe terrorisme, deres policy og planer fremover greier NRK det utrolige, nemlig å «glemme» de grusomme, blodige drapene på helt uskyldige mennesker. I stedet serverer besserwisserne på Marienlyst et anklageskrift mot Israel, der jødene får gjennomgå for at de gjennomfører sin praksis med å rive husene til terrorister.
Praksisen er noe alle vet om, også de som planlegger og utfører terror.
Her henvises det til Amnesty International, og man kaller det «kollektiv avstraffelse» og å «tråkke på rettigheter». Terroristene er «mistenkte» – og man fordømmer praksisen med å «straffe familiene» – stakkars, de er jo bare mistenkt.
Så langt har verden kommet. Så langt har NRK kommet.
Hvor er fordømmelsene fra Amnesty International og Human Rights Watch for myrderiene? Hvor er beskrivelsen av den ufattelige tragedien familiene til de drepte føler? Ikke familiene til de «antatt drepte» – dette er den brutale virkelighet. Hvor er fordømmelsene for kollektiv terror: – araberne er misfornøyde med Israel politikk, i alle fall presiserer verdens antisemitter alltid dette når de uttrykker jødehat i dag, men de myrder noen andre som straff
Når skal vi få se NRK bringe nyheten om at «Amnesty Internasjonal fordømmer på det sterkeste Palestina-arabernes hensynsløse, kollektive terror, som rammer tilfeldig og uberegnelig»?
Det skinner temmelig åpenbart igjennom hva NRK egentlig mener gjennom det de beretter – og ikke – fra den situasjonen som nå har vart i Israel i noen uker. Stadige terrorangrep mot sivile, nå også religiøse. Lite beskrivelse og knapt noen fordømmelse av den arabiske terroren, men en massiv, moralsk indignert pekefinger mot Israels ansvar for det som skjer. Arbeidsledighet, lite strøm, dårlige sanitære forhold, det er ingen ende på hva «palestinerne» må lide, sett av de plirende øynene bak den dirrende, feite pekefingeren. For ikke å snakke om Israels forferdelige attityde – tenk, de vil forsvare seg!
Ja tenk, NRK, jødene forsvarer seg. Det skulle du ikke trodd. Det liker du ikke.
Men Israel slår tilbake, og den som våger seg fremover får stanget av seg hornene. Det så vi under Gaza-krigen, til NRKs store forbannelse. Så stor var den at Kringkastingsrådet måtte inn med kritikk for ubalansert fremstilling. Svært mild, riktig nok. NRK hadde «i en tidlig fase» av konflikten ikke vært «kritisk nok» til Hamas.
Godt de er kritisk så det holder nå da. For nå ser vi jo hver dag en «ekspert» fortelle om de dødelige planene terrororganisasjonen har for Israel. Vi ser stadig  vekk Wold, Tveit, Gilbert og Butenschøn male ut og beskrive Fatahs jubel når arabere fra Øst-Jerusalem meier ned intetanende fotgjengere, voksne og spedbarn, på fortauet.
Vi forventer selvsagt også all mulig åpenhet fra både NRK og Børge Brende, Siv Jensen og Erna Solberg om at Norge gir milliarder til «palestinernes» selvstyremyndigheter, Fatah. I seg selv en organisasjon som oppfordrer åpent til drap på jøder.
Vi burde mildt sagt ta skjeen i en annen hånd.
Fatah hyller terror
Fatah hyller terror

Vi siterer fra websiden israelidag.se:

Mahmoud Abbas rådgivare Sultan Abu Al-Einein hyllade igår omedelbart terrordådet som en ”heroisk operation” på sin Facebooksida. Han uppdaterade sin Facebook med grafiska bilder som visade en pöl av blod och döda judar. Al-Einein refererade till terroristerna som ”martyrer”.

Fatah-talesmannen Jamal Tirawi sa att de ”välkomnade den martyrsökande operationen i Jerusalem” och att de ”eskorterade martyrerna från Abu Jamal-familjen till paradiset”. [Donia Al-Watan News website, Nov. 18, 2014]

Handing out candy in the cities of the West Bank in celebration of the Jerusalem operation (i.e., the Jerusalem synagogue terror attack), which was carried out to avenge the execution of Martyr (Shahid) Yussuf Al-Ramouni and the violations at the Al-Aqsa Mosque.” [Facebook, «Fatah – The Main Page», Nov. 18, 2014]

 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: