Kristne hjelper Israels fiender

eitanFølgende hendelse bekrefter at ikke bare Israels svorne fiender, de palestinske araberne som er ute etter jødene, men også visse deler av kristenheten – akkurat som under Holocaust. Og akkurat som i Norge.
Et fransk firma som leverer deler til israelske droner, blir nå stevnet av en såkalt palestinsk familie. Vi formoder familien er palestinsk-arabisk, ikke palestinsk-jødisk.
Det dreier seg om en rakett som skal ha truffet et hus under Protective Edge i 2014. Fem barn skal ha vært på taket da raketten traff, og tre av dem ble drept, de andre såret. Familien insisterer på at det ikke fantes militære installasjoner i bygningen, og at hendelsen derfor representerer et brudd på folkeretten.
Så langt er alt som forventet. Det som kommer i tillegg av opplysninger, er at familien får hjelp av et advokatfirma – men også fra en kristelig organisasjon ved navn ACAT.
ACAT og de palestinske selvstyremyndighetene skal ha etterforsket hendelsen og har kommet til at de har funnet en komponent i dronen som er laget hos Exxelia, i restene etter raketten.
Slikt passerer ikke i disse kretser. “Den franske rustningsindustrien kan ikke lenger løpe fra sitt moralske [sic] og juridiske ansvar. Å selge utstyr som blir brukt til krigsforbrytelser må straffes strengt.”
Israel har ikke kommentert saken.
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: