Kjære Israels venner i Norge

Mange av dere er godt kjent med SMAs opplysningsarbeid om Israel og konflikten med araberne. Hovedmålet med vårt arbeid er å formidle dokumentasjon og analyser av høy faglig kvalitet som en motvekt mot og korrektiv til propagandaen og demoniseringen av jøder som skjer i norske medier.

Dere leser våre fredagsartikler både på nettet, på Facebook, på Document.no og i avisen NorgeIdag. De av dere som abonnerer på bladet vårt får også årlig aktuelt lesestoff tilsvarende en bok på 350-400 sider.

Nylig har vi oversatt og utgitt boken Prosessen mot Israel på nesten 600 sider og som dere kan bruke som en oppslagsbok der fakta er godt dokumentert i motsetning medienes urimelige påstander.

Vi trenger deg både som abonnent og støttepartner for å motvirke antisemittisme i Norge og for å bringe sannhet og fakta om jødene og Israel ut i det offentlige rom.  Nå som julen nærmere seg, kan både blader SMA-info og boken Prosessen mot Israel være gode og nyttige julegaver til familie og venner.  Slik kan du være med å støtte SMAs viktige arbeid mot jødehatet og for Israels rett til å bli behandlet likt med andre nasjoner i verden.

Vi ber hver og en av dere som kan om å gi en førjulsgave til SMA slik at vi kan dekke de utgiftene dette arbeid medfører.

Takk for at du vil være med på å gjøre vårt samfunn sunnere!

 

Bankkonto: 6242.10.60644
Vipps 84727
E-mail: [email protected]
Web: http://sma-norge.noStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: