Israel nær toppen i Smartphone-bruk

Nokia-Lumia-920 - eksempel på Smart-telefon
Nokia-Lumia-920 – eksempel på Smarttelefon

Israel er nå rangert som nummer to på Googles rankingliste over andel innbyggere som eier en smarttelefon.
Hele 57% av israelerne eier nå en smarttelefon. Dette gjør Israel til nummer to på listen, bare forbigått av Storbritannia, med 62%. Spania ligger på tredjeplass med sine 55%. (Norge har 54% – mai 2012)
Ynet skriver at Israel har rykket opp til denne andreplassen rimelig kjapt, – i første kvartal av 2012 hadde bare 35% av israelerne en smarttelefon.
Undersøkelsen det vises til har også tatt med seg bruken av telefonen. Israelerne slår USA og Europa på alle områder. De surfer mer på internett, de bruker søkemotorer mer, de bruker flere app’er, og sist men ikke minst er israelerne mer aktiv på sosiale nettsteder enn både amerikanere og europeere. Til og med på visning av video på de små skjermene er israelerne verdensledende på.
IsraelHayom
Ynet
IsraelNationalNews
 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: