Islam-lærer på Tempelhøyden: – jødene skaper sykdommer

- Mange sykdommer ble skapt i laboratorier – virus skapt av leger som er kjøpt, opplært og undervist av Rothschild-familien, frimurerne, sionistene eller jødene for å skape og utbre sykdom. Sheikh Khaled Al-Mughrabi, islam-lærer i moskéen på Tempelhøyden
– Mange sykdommer ble skapt i laboratorier – virus skapt av leger som er kjøpt, opplært og undervist av Rothschild-familien, frimurerne, sionistene eller jødene for å skape og utbre sykdom. Sheikh Khaled Al-Mughrabi, islam-lærer i moskéen på Tempelhøyden

Sheikh Khaled Al-Mughrabi, som underviser i islam to ganger i uka i Al Aksa-moskéen på Tempelhøyden i Jerusalem, sa nylig i en slik undervisningstime at jødene eier 95 % av den farmasøytiske industrien, og at de derfor trener leger til å skape nye sykdommer, slik at industrien kan tjene mer.
«Mange sykdommer ble skapt i laboratorier – virus skapt av leger som er kjøpt, opplært og undervist av Rothschild-familien, frimurerne, sionistene eller jødene for å skape og utbre sykdom. Slik at de kan selge medisiner for den.»
Han sa også at verdens velstand blir kontrollert av jødene, spesielt Rothschild-familien. Han hevder denne familien eier over 50 % av verdens rikdommer, og også hele Verdensbanken.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: