Elling Tørnes døde lørdag

Det er med største sorg vi melder at vår kjære styreformann, nære venn og støtte, Elling Tørnes, døde fra oss på lørdag 9. februar.  Han døde på sitt hjemsted i Drangedal av hjerteinfarkt og ble bare 65 år gammel. 

Elling Tørnes i Latvia 2008

Elling var som inderlig troende kristen, sterkt opptatt av Israels sak og det jødiske folks rettigheter og velferd.  Han arbeidet til det siste utrettelig ut fra en sterk personlig overbevisning for å bekjempe enhver tendens til antisemittisme og nedlatende eller fiendtlige holdninger og fordommer rettet mot det jødiske folk og den jødiske staten.  Det siste han ga uttrykk for om dette var at han gledet seg til å forklare sitt standpunkt og fortelle om vår virksomhet for Israels nye ambassadør som han hadde avtale om å møte to dager senere. 

Ellings bortgang er et stort tap for alle oss som arbeider for Israels og jødenes sak og vi vil savne ham dypt.  Vi lyser fred over hans minne.

Begravelsen:

Drangedal kirke, tirsdag den 19.2.2019, kl 11

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644