Boken Prosessen mot Israel som julegave til slekt og venner

Kjære alle sammen

Denne uken sendte vi 228 bøker til venner av Israel og vi sender like mange om en uke.  Arbeidet med pakking og adressering er gjort av frivillige hjelpere.  De har pakket og båret og sendt, for å spare oss for utgifter.  (Hver bokpakke veier 1,2 kg.)

Boken inneholder alt du trenger av fakta som hjelper deg til å forstå sannheten om Israels rett til å bli behandlet som andre land i verden.  Man trenger ikke å lese boken fra a til å.  Den er ypperlig som oppslagsverk hvor du finner de sanne svarene på alle anklagene mot den jødiske staten.  Når julehelgen nærmer seg foreslår vi at du vurderer å bruke denne boken som julegave og på den måten støtter både Israel som likeverdig stat og SMAs arbeid for å gjøre dette kjent i Norge.

Vi ber også alle om også å bruke de giroene dere får både i boken og i SMA-info bladene til å støtte arbeidet og sikre at vi har det vi trenger for å fortsette opplysningsarbeid og kampen mot antisemittisme.  SMA sender ingen faktura.  Da sparer vi penger.  Hver av oss må selv ta initiativ og bruke giroene aktivt, − gjerne lage en fast gaveordning i banken eller Vippse gaver til SMAs konto når du har anledning.   Hver av dere som abonnerer på SMA-info har fast KID-nummer som kan brukes når dere sender gaver via banken til SMA.  Slik blir gavene registret på deg og vi sparer manuell registrering som tar tid og ressurser.

Land etter land undertegner nå fredsavtaler med Israel og Den arabiske liga støtter ikke lenger kravet om å utslette Israel.  Men fremdeles er det langt igjen før EU og Norge erkjenner at Midtøsten er blitt et annet sted.  Vi må alle bidra til at norske politikere vender om og erkjenner realitetene slik stadig flere arabiske land gjør.

EU og Norge som en blind trofast støttepartner, nekter fremdeles å se virkeligheten i øynene, samtidig som Israel forplikter seg til å bygge sykehus og formidle kunnskap og medisinsk utsyr i ulike steder i Midtøsten.  Mer og mer penger blir formidlet i den arabiske verden til helse og utdanning sammen med Israel som en aktiv partner for fred og velstand

Vi håper at dere fortsatt er med oss og leser våre fredagskommentarer, SMA-info-bladene og bøker og skrifter som vi gir ut etter nøye vurdering av behovet.  Vi kan sammen bidra til å bygge opp et opplyst og reflektert samfunn, med et sunt politisk og humanitært immunforsvar som tar oss som nasjon frem mot en tryggere fremtid der jøder er likestilt og respektert som alle nasjoner i verden.

Med vennlig hilsen fra oss i SMA

 Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: