Steinkasting ved Oljeberget

Steinkastende angripere
Steinkastende angripere

JERUSALEM: En 24 år gammel jødisk ortodoks student (yeshiva) ble søndag kveld angrepet ved Oljeberget og truffet av en stein mens han kom kjørende.
Studenten ble bragt til Hadassah-hospitalet i Ein Kerem, og forventes utskrevet med det første, etter å ha fått noen sting. Steinen traff ham like ved hans venstre øye.
Medstudentene sa det var en lykke at han ikke ble alvorlig skadet, og ber nå politiet om å øke sin tilstedeværelse i området, særlig siden det har vært en økning i slike tilfeller den senere tid.
For to måneder siden ble en hareidi-religiøs familie fra New York angrepet av arabere. Familien var på ferie i Jerusalem, og ble fanget i trafikkrushet mens de var på vei til Oljeberget. Araberne kastet steiner og betongblokker, og etter å ha knust rutene på bilen, prøvde de å gripe fatt i menneskene og dra dem ut.
Arutz Sheva
Les mer om steinkasting på SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: