SMAs infobrev: SMA trenger din økonomiske støtte

Kjære venner.
SMA er like aktivt og nødvendig som før.  Mengden av feilinformasjon i mediene øker og vi søker å gi korrigerende kommentarer og opplysninger så langt ressursene rekker.
Om noen dager får du SMA-info nummer 3-2013 i posten.  Det ble litt forsinket denne gangen på grunn av mange gjøremål i høst, men vi håper kvaliteten veier opp for forsinkelsen.  Vi planlegger å sende årets fjerde nummer i trykken like over nyttår, slik at du får det i januar.
Vi legger mye arbeid i bladene slik at du også kan ta vare på dem og bruke dem som faktakilder når du selv deltar i debatter eller skriver artikler i lokalavisene.  Slik kan du også bruke de artiklene med aktuelle kommentarer vi sender ut på e-post hver uke.  Det er flere som poster dem på nettblogger, og avisen Norge I dag trykker dem som debattinnlegg.
Dette stoffet kan kopieres fra vår hjemmeside på Internett: http://dev.sma-norge.no/
Ukekommentarene finner du til venstre på siden: http://dev.sma-norge.no/?cat=99
Vi håper du vil besøke vår hjemmeside jevnlig da vi også har andre artikler der med nyheter som er viktig å få med om man vil ha et mer nyansert bilde av virkeligheten i Midtøsten, jødenes situasjon, folkemord på de kristne i den islamske verden og mye mer.
Trykking av det siste SMA-info i år skjer like over Nyttår på grunn av stort arbeidspress. Vi ber alle som ennå ikke har betalt bladpenger om vennligst å gjøre det, slik at vi kan få gjort opp regninger for trykking og utsending.  Så ber vi frimodig om dere kan bidra med en ekstra gave til driften for hjelpe oss med å holde sentrets arbeid på et forsvarlig nivå.
Vi ber dere også om å hjelpe til med å få vervet flere abonnenter til SMA-info. Tenk på barn, barnebarn, venner og bekjente som du kan anbefale bladet til. Kanskje vil du gi et abonnement som gave til noen du setter pris på eller som du synes burde få lese det?
Bruk kontonummer 6242 10 60644
Deg som har firma eller bedrift ber vi om å vurdere støtteannonse i SMA-info og på SMAs hjemmeside på internett. Disse blir fakturert til firmaet fire ganger om året. Vi vil ellers anbefale deg å besøke vår hjemmeside daglig. Vår webredaktør Willy Gjøsund har bygget om hele siden slik at den er blitt mer informativ, og han skriver og oversetter solide artikler som du kan bruke til egen informasjon og til å skrive innlegg i lokalavisen.
Vi vil til slutt informere dere om at våre Internett- og e-post-adresser har byttet domenenavn fra antisemittisme.no til sma-norge.no, men du kommer fortsatt frem også via de gamle adressene.
Vi ber deg om å oppdatere informasjon om oss:
Websiden:  www.sma-norge.no
E-post:  [email protected]
Organisasjonsnr: 984 595 948
Adresse: Senter mot antisemittisme (SMA), Postboks 102   0216   OSLO.
Merk at vi ikke lenge bruker faks og heller ikke har fasttelefon
Vi takker alle som støtter SMA.
Fra oss i SMA-styret og redaksjonenStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: