Nytt rakettangrep igjen – Israel forsvarer seg

IAF - Israel forsvarer sine borgere
IAF – Israel forsvarer sine borgere

Etter enda en rakett mot det sørlige Israel, reagerte det israelske forsvar i natt med et angrep mot Gaza.
En talsmann for forsvaret sier at en skjult rakettoppskytningsrampe i det nordlige Gaza ble bombet fra luften i natt. Treff er registrert, og rampen er bekreftet ødelagt, og flyene som deltok i angrepet har returnert i sikkerhet til sin base i Israel.
«IDF ser på all ild mot israelsk territorium som svært alvorlig, og vil fortsette å aksjonere mor enhver som utøver terror mot Israel,» het det i en uttalelse fra forsvaret.
Det siste angrepet fra Gaza kom like etter kl 23 i går kveld. Raketten eksploderte i et åpent område i Shaar HaNegev Regional Council. Raketten voldte til alt hell ingen fysisk skade.
Mandag ettermiddag ble det avfyrt en rakett som eksploderte i et åpent område ved kysten utenfor Askhelon. Heller ikke her ble det meldt om fysiske skader.
IsraelNationalNews skriver at opptrappingen i angrep begynte etter at Hamas ga terroristene «grønt lys» for terrorangrep sist søndag, og etter at de trakk tilbake styrker som var satt ut for å forhindre slike angrep. Sist tirsdag ble denne styrken satt tilbake i sin posisjon, uten at dette har hatt noen særlig virkning.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: