Mer om fengslede terrorister

palestinian-prisoner-3Det skjer ting om dagen. NRK ble nylig tatt med buksene nede og vel så det, i sine fortielsesløgner i reportasjen om om den kyniske og hjerteløse romkvinnen Mirela Mustata, som solgte sin unge datter til en mann for ekteskap, og bidro til at hun ble voldtatt som 11-åring. Og Den norske regjering, ved tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre, har blitt avslørt som noe i retning av løgner, ved å gi det norske samfunnet et helt galt bilde av norsk bistand til Palestina-araberne.
I ungdommen stilte vi hverandre det retoriske og kjente spørsmålet om kreterne er løgnere eller ikke, ettersom Paulus siterer en av dem på at kretere alltid er løgnere. Nå er det et annet spørsmål som ligger fremst på tungen: kan vi stole på det vi får av opplysninger fra Regjeringen og statskanalen?
Svaret er nei. I alle fall trenger begge over år å bygge opp tillit. Når du aldri kan vite hvorvidt det som sies er en saksopplysning: et ja eller et nei basert på fakta, eller om vi alle er målskiver for deres politiske agenda, er det nødvendig å sile den informasjon man får. Undertegnede har i alle fall gjort det i mange år, og har lenge sittet med en helt annen virkelighetsoppfatning enn den man nå «avslører.» Jeg skriver med apostrofer fordi dette burde være allment kjent, og samfunnet har i alle år hatt varslere som har påpekt løgnene. Både organisasjoner og enkeltpersoner. Det finnes ikke gode unnskyldninger for løgn.
Nordmenn har over statsbudsjettet i mange år indirekte bidradd til at terrorismen fra Palestina-araberne ikke har blitt påtalt, men fått gode økonomiske kår. I kjent stil glimrer kvalitetskontrollen med sitt fravær. Og det er bevisst. Ingen som arbeider med pengestøtten til Palestina-araberne kan si at de ikke vet om korrupsjonen og pengesluket, eller hva pengene går til. De er ikke blinde.
Fangene som sitter fengslet for terrorisme får ikke bare lønn finansiert av våre norske skattepenger, viser det seg. De får også undervisning, tilrettelagt og godkjent av Israel. I alle fall fikk de det inntil nylig.
Middle East Media Research Institute (MEMRI) har nå offentliggjort en rapport som stammer fra Hamas, som regjerer på Gaza, melder nyhetstjenesten A7. Rapporten viser at en av fire terrorister som sitter i israelske fengsler, har fått undervisning av Hamas. Hamas-prosjektet har tittelen «Jamat el-Ahrar» (Frihetens sønner), og er et tilbud om undervisning mens de sitter i israelske fengsler.
Hamas-skolen er ifølge Hamas selv, mer populær enn det såkalte Open University en gang var, og har 1.157 studenter, rundt 25% av det totale antall fengslede terrorister. Dette programmet har gitt 361 fanger en utdannelse tilsvarende videregående skole de siste to årene. Hamas håper dette programmet kan utvides til å omfatte en Mastergrad.
Utdannelsesprogrammet ble stanset for å presse Hamas i forbindelse med avtalen om å løslate den israelske soldaten Gilad Shalit, som var kidnappet av terroristorganisasjonen Hamas.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: