Mahmoud Abbas applauderer for jihad i Jerusalem

Mahmoud Abbas applauderer til oppfordringen til jihad i Jerusalem
Mahmoud Abbas applauderer til oppfordringen til jihad i Jerusalem

Medienes sykelige opptatthet av rykter rundt avdøde tidligere statsminister i Israel Ariel Sharon og karakteristikker hans fiender har gitt ham står i sterk kontrast til hva som skjer i virkelighetens verden. Det kunne være på sin plass å stille ett og annet kritisk spørsmål om arabernes seriøsitet når de setter seg ned for å snakke «fred» med Israel. For ikke å snakke om de ublu betingelsene de stilte for overhodet å sette seg ned.
Den 13. januar holdt de palestinske selvstyremyndigheters religionsminister en tale. På scenen var det plassert en stor plakat som fortalte at møtet var under Mahmoud Abbas beskyttelse. Abbas satt også som tilhører i salen, og applauderte. Taleren, Mahmoud Al-Habbash, sa blant annet:
«Enhver som ønsker motstand, enhver som ønsker Jihad, – retningen er velkjent og klar… De som sender ungdommer til Syria eller andre steder så de må dø for en sak de er villedet til, må stoppe opp og forstå at Jerusalem fremdeles venter. Jerusalem er retningen, Jerusalem er adressen.»
Da Al-Habbash sa at man skulle sende jihadister til Jerusalem i stedet for til Syria, klappet Mahmoud Abbas. (Se video under.)

PMW

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644