‘- Jødene forstår bare makt

Det egyptiske brorskaps fremste leder, Mohamed Badie, har sendt ut en erklæring som er et voldsomt angrep på Israel og jøder. Det er på tide å gjøre noe med Israels kontroll over de hellige steder i Jerusalem, jødene har utgytt nok muslimsk blod, de forstår bare rå makt, sier Badie. Stort nærmere kan man ikke komme en oppfordring om å drepe jøder.
Dette kommer fra representanten for bevegelsen som har presidenten og flertallet i Egypts nasjonalforsamling. Jødiske representanter tar dette alvorlig. Gjør USA og Obama?
Les mer på document.noStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: