Hvem har løsningen?

Det er lett å si at et forslag om å kaste ut hatefulle arabere av Israel er å foreslå «etnisk rensning» og at de som tenker på slikt «gir hatet et ansikt«.
Israel har ikke selv, som stat ytret slike ønsker, selv om mang en politiker inne i landet nok kunne ønske man hadde en større verktøykasse å ta i bruk enn dagens.
For hva vil ovennevnte kritikere av nevnte forslag (for vi antar jo at det var forslaget de kritiserte, ikke mennesket som kom med forslaget) foreslå for å få en slutt på situasjonen som er dagens orden?
I nærheten av Nablus ble en mann i femtiårene i går funnet ille tilredt. Han var åpenbart påkjørt og etterlatt i veikanten. Tre arabere ble i natt arrestert i en nærliggende liten by, Kfar Qabalan, mistenkt for nok en «treff-og-stikk» eller «hit-and-run» aksjon, en øvelse som har blitt svært så utbredt blant fiendtlig innstilte arabere de siste månedene.
Flere mennesker har blitt drept ved at illsinte arabere styrer bilen inn blant folk, og på den måten gjør enhver bil med arabisk sjåfør til et potensielt våpen mot jøder. Blant ofrene er en liten baby på tre måneder. Slikt regnes blant Allahs tilhengere i Israels nærområder for «helter.»
Mens den siviliserte verden ville kalle slik oppførsel «avskyelig» og «motbydelig», for ikke å snakke om «feig», er det langt fra bare «marginalisert ungdom», som man helt sikkert ville konkludert med her, er det myndighetene, den såkalt moderate gruppen Fatah, som gratulerer forbryterne blant folket med ovasjoner og løfter om velsignelser fra Allah i det hinsidige.
Dette utelates elegant når – og hvis – medier her på berget skriver om slike hendelser.
Mannen som ble funnet, er sendt til sykehus med alvorlige skader, blant annet i hodet. Han ligger fortsatt på sykehus. Øyevitner sier han ble truffet av en bil, og denne skal ha forsvunnet i retning Tapuah.
Siden meningene i Vårt Land og Dagen var så sterke og så negative til et forslag til hvordan Israel kan beskytte seg mot slike angrep mot uskyldige, kunne det være på sin plass å be om konstruktive forslag til hvordan det skal oppnås fred i Midtøsten, og samtidig akseptabel sikkerhet for borgerne i den jødiske staten.
Vi minner samtidig om at samme løsning, nemlig å fjerne mobberen, ikke mobbeofferet, gjentatte ganger har blitt foreslått når norske sivile lider under en plagsom, men vanligvis langt mindre farlig aktivitet, nemlig mobbing. Vi kan vel enes om at fakkeltog neppe løser noe.
Stafettpinnen er avsendt.
Times of IsraelStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: