God jul og godt nytt år!

Hei alle sammen,
Julen nærmer seg og den jødiske Hanukka er nettopp forbi. Da er det på tide for oss i SMA å takke dere for det året som er gått og for at dere har stått sammen med oss i vanskelige så vel som i gledelige stunder. Vi har nettopp sendt $ 20.000 (ca. 120.000 kr) til trengende jøder i Israel og vi takker hver og en av dere som har vært med på denne gaven.
Vi må huske at julen nærmer seg igjen, og desember er den måned i året som jødene gruer seg mest til. På denne tiden opplever vi direkte og indirekte at gamle ondskapsfulle tradisjoner gjenoppvekkes og formidles gjennom massemediene.  La oss håpe at årets kristne høytid vil bli preget av positive budskap som inkluderer alle Jesu brødre. La oss håpe at årets julefeiring kan formidle budskap om ekte fred for alle.
SMA ber alle sine venner om å fortsette med å sende oss dokumentasjon i form av avisutklipp, karikaturer, prekener og annet stoff om noe dere opplevde som nedsettende overfor jødene og deres hjemland, Israel.
Ellers må vi frimodig be dere om ikke å glemme å sende oss bladpenger og annen støtte som vårt arbeid er avhengig av.  Benytt SMAs konto 6242 10 60644 til din julegave og ellers i året når du har anledning.
SMA-info nr. 4-2012 går i trykken like over Nyttår og kommer til dere i januar.
God jul og et godt nytt år til dere alle!
Hilsen
SMA-redaksjonenStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: