‘- Bli hjemme i Europa, drep en jøde!

Ett av ISILs (nå IS) egne bilder av grusomhetene i Irak
Ett av ISILs (nå IS) egne bilder av grusomhetene i Irak

Muslimer som verver medlemmer for IS i Europa kommer nå med nye muligheter for dem som ikke vil reise til Midtøsten: – Bli i Europa, drep en jøde.
Det er den anerkjente Algemeiner som skriver dette, med henvisninger og linker til New York Times.
I en artikkel i sistnevnte avis om en muslimsk tenåringsjente som var forsvunnet fra den franske byen Bethoncourt, skrives det: «En annen jente på 15 år, som ble forhørt av franske etterretningsagenter i det hun skulle dra til Syria for flere måneder siden, har i tiden etterpå fortalt myndighetene at da de som hadde rekruttert henne innså at hun ikke kunne dra fra landet så fort, begynte å presse på for at hun skulle angripe jøder i hjemlandet. Hun fortalte dem at hun hadde begynt å se etter våpen og passende mål.»
Videre fra The Times:

Eksperter sier at problemene later til å være mest alvorlig i Frankrike. Her er det en stor muslimsk befolkning fra Midtøsten og Nord-Afrika. Mer enn ett hundre familier har hatt kontakt med eksperter for å få hjelp til å takle den voksende radikaliseringen som skjer med døtrene deres.

Algemeiner skriver videre at IS har de siste ukene har spisset sin antisemittiske og anti-Israel retorikk. – Kalifatets flagg skal reises over Jerusalem og Roma, selv om jødene og korsfarerne forakter dette. Dette er fra en artikkel i et blad som IS utgir.
– Mens verdens øyne er rettet mot den løgnaktige dekningen av kampen om Kobane, søker øynene til Den islamske stat over Vesten og Østen, og forbereder seg for en utvidelse som – med Allahs velsignelse – skal få en slutt på den jødiske staten, og resten av de frafalne korsets forbundsfeller.
AlgemeinerStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: