Arabisk terror i juli

PA-arabiske steinkastere
PA-arabiske steinkastere

IDF og Shin Bet har offentliggjort sin rapport om terroristangrep i juli, skriver Arutz Sheva.
Totalt 38 israelere har blitt skadet i terroristangrep i løpet av den siste måneden. Blant de skadde var en liten guttepjokk som fikk hodeskader da arabere kastet steiner på en jødisk familie i nærheten av Gamlebyen i Jerusalem.
En åtte år gammel jødisk gutt ble skadd i samme område i et annet angrep, også av steiner, og en jentebaby ble skadd i et angrep med steiner mot en buss på vei til Vestmuren (Klagemuren).
Ytterligere personer ble skadd i steinangrep i nærheten av Shechem-porten i muren rundt Gamlebyen, og på Uzi Narkis street i Jerusalem. Under en bilkapring nord for Jerusalem ble en mann skadd da kaprerne slo ham i ansiktet.
En jødisk gutt som ble angrepet av arabiske voksne menn i Det jødiske kvarter i Gamlebyen i Jerusalem ble derimot ikke skadd, meldes det i rapporten.
Av andre skader i løpet av den siste måneden nevnes tre polititjenestemenn i grensepolitiet som ble rammet av en bombe i Abu Dis, en hareidi-religiøs mann som fikk moderate skader da han ble knivstukket i Jerusalem, og enda en mann som ble knivstukket under et angrep i området Yemin Moshe i Jerusalem.
Vakter fikk imidlertid stoppet en kvinne som skulle til å stikke noen med kniv i Hebron.
Også flere andre angrep ble avverget i siste liten. En terrorist ble fakket i Hebron-området med utstyr for å lage bombe.  Grensepolitiet arresterte tre menn som hadde våpen i bilen. Tre andre ble arrestert i Yitzhar-krysset, også disse med våpen. De hadde åpenbart tenkt å skyte noen.
55 angrep med brannbomber ble utført denne måneden. De fleste var rettet mot sivile busser og israelske reisende i Judea og Samaria.
Også i sør var det angrep. Israelske skip utenfor kysten ble angrepet fra Gaza, og tre rakettangrep fra Gaza landet i områder nær stripen. Et fjerde angrep kom fra Sinai, mot kystbyen Eilat ved Rødehavet.
IsraelNationalNews.com

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644