Tragedien vi ikke skulle se

Norske medier har bestemt seg. Konflikten mellom Israel og araberne, eller jødene og muslimene, skal rapporteres kun på én måte: Israel skal alltid anklages for sine angrep, mens arabernes angrep skal underraporteres.
Dette er en svært løgnaktig måte å formidle «nyheter» på. Men fordi mediene råder grunnen, – de får pengestøtte fra sosialdemokratene som støtter denne nyhetsvinklingen, – sitter det norske folk igjen med et inntrykk av at Israel er en aggressiv militærstat som gjør alt de kan for å ødelegge for de fattige stakkars «palestinerne». Dette er langt fra sannheten. Israel ønsker å leve i fred side om side med sine naboer. Ingen ved sine fulle fem ønsker en permanent krigstilstand, hvor ens egne bombes og traumatiseres, samme hvor sterk man er militært sett. Mediene har imidlertid lykkes langt på vei i å skape dette bildet av situasjonen.
Vi bringer noen bilder fra det israelske forsvaret, fra siste runde rakettangrep fra Hamas-styrte Gaza mot sør-Israel, fra 24. oktober i år, da terrorister i Gaza skjøt mer enn 80 raketter inn i sivile områder på ett døgn. Det rapporteres ofte i israelske medier at «raketten landet i ubebodde områder», men det skal ikke mer enn ett treff til for å ødelegge livene til mange mennesker. Her fra ødeleggelsene på en kyllingfarm, og et treff i en privatbolig. Det skal ikke mye fantasi til for å forestille seg at dette var traumatisk for dem som ble rammet.


Via A7Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: