Muslimsk terror igjen

Ikke mindre enn 20 Kassam-raketter avfyrt fra Gaza landet i det sørlige Israel tidlig i dag morges. Umiddelbart før angrepet hadde Israel angrepet terrorister i Gaza.
Alle rakettene landet i ubebodde områder, og forårsaket ingen skader. I området Shaar Hanegev ble innbyggerne bedt om å holde seg innen 15 sekunder fra et tilfluktsrom.
Søndag kom det sju raketter fra Gaza. 40.000 skolebarn ble holdt hjemme fra skolen denne dagen.
Sist onsdag kom det mer enn 80 raketter og granater fra Gaza, og åtte hus i fem israelske byer ble skadet, noe som fikk regjeringen til å love forsterkninger på alle private boliger innen en radius på 4,5 til 7 km fra grensen mot Gaza.
Medier henviser stadig til noe de kaller «våpenhvile» mellom Hamas og Israel. Dette tilbakevises av israelske myndigheter. De forhandler ikke med terrorister. Hamas, som styrer på Gaza, er en islamistisk terroristorganisasjon, og Israel forbeholder seg retten til å slå tilbake der det er nødvendig, når det er nødvendig.
Times of IsraelStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: