Terrorist hardt såret

Bilde fra FARS nyhetsbyrå
Bilde fra FARS nyhetsbyrå

Vi får relativt ofte kommentarer fra meningsmotstandere som inneholder – mer eller mindre subtilt – påstanden om at jødene selv har skylden for jødehatet.
Her skal disse få mer fakta å bygge sitt hat på. Nemlig fordi Israel forsvarer seg.
Logikken er enkel for den som vil se det ironisk opplagte. Selvforsvar mot terrorisme og hatefulle angrep er det selvfølgelig greit. Selvfølgelig unntatt ett enkelt land i hele verden, Israel.
I morges ble nemlig terroristen Abdullah Harti (29) skadet i et angrep fra Israels side. Angrepet var et samarbeid mellom Shin Bet og IDF, det israelske forsvar.
Harti har hatt en aktiv rolle i flere rakettangrep mot Israelske befolkningssentra. I tillegg har han vært med på å planlegge flere angrep.
Etter det som har lekket til media var han et høytstående medlem av the Popular Resistance Committees, og han hadde bånd til internasjonal jihad.
Arabiske nyhetskilder forteller at IFD traff en mann som kjørte på motorsykkel. Mannen skal ha blitt alvorlig skadd.
Sikkerhetskilder fortalte avisen Maariv søndag at Harti har vært involvert i flere terroristangrep mot Israel, både langs grensen mot Gaza, og ved grensen til Sinai. Han arbeidet sammen med jihadistgruppen Ansar Bayt al-Maqdas i Sinai, en gruppe som var innblandet i rakettangrepene mot Eilat, de to siste angrepene så sent som januar i år.
Les mer om arabernes terrorisme mot sivile i Israel
Harti har også vært innblandet i våpentransport til jihadister i Sinai og i Egypt, slik at disse kunne utøve terrorisme mot sivile i Israel.
«Israels forsvar ser alvorlig på ethvert angrep mot israelsk territorium, og vil fortsatt, med styrke, slå ned på alle forsøk på terrorisme. IDF er godt forberedt og klar til å forsvare Israels borgere,» het det i en kommentar fra IDF.
Ifølge forsvarets radiokanal har det blitt avfyrt 17 raketter fra Gaza siden 17. januar. Dette er i gjennomsnitt en rakett hver dag.
Fredag ble 5 arabiske bråkmakere skadet av geværild fra det israelske forsvaret i nærheten av grensen id det nordlige Gaza, etter opplysninger AFP skal ha fått fra medisinske kilder. Vitner opplyste at soldatene åpnet ild etter at de ble angrepet av at steiner ble kastet mot dem over gjerdet.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: