PA-fanger i Israel: hadde det bra, angrer ikke

Palestinian Media Watch (PMW) har oversatt intervjuer av noen av de løslatte fangene i forbindelse med «gesten» Israel har gjort overfor PA-araberne for overhodet å få dem til samtalebordet, slik at de kan diskutere om de vil gå i forhandlinger med Israel, – i seg selv en ironi, men nok om det.
På videoen, som er vist på PA-TV (de palestinske selvstyremyndighetenes tv-stasjon), sier de løslatte terroristene at livet i israelsk fengsel slett ikke er så verst, – de de har både et greit liv, og kan lett få besøk av familie. De angrer for øvrig heller ingen ting av det de har gjort.
Dette står i skarp kontrast til det bildet PA ønsker å fremstille, nemlig at fanger i israelske fengsler har det tøft og at det er vanskelig for familiene å treffe dem.
Intervjuene kom etter den siste runden med løslatelser, som fant sted den 29. oktober, med 26 av i alt 52 løslatte fanger inklusive den første runden. Til sammen har Israel sagt seg villig til å løslate 104 dømte terrorister, en særdeles smertelig affære, spesielt for de etterlatte etter de mange ofrene for disse mennenes terrorisme. Man kan selv tenke seg hvis Behring Breivik plutselig skulle slippe ut og kunne gå rundt som en fri mann. Dette er mordere helt på nivå med ham. Flere av dem står ansvarlig for en mengde menneskers død og lidelse.
Asrar Samrin, som sonet en livstidsdom for drapet på israeleren Tzvi Klein i 1991, var på PA TV 30. oktober. Han sa «det første de spør om er: – angrer du det du gjorde, eller angrer du ikke?»
Han svarte: «Via det ypperlige PA TV vil jeg si til israelerne: Det er ingen palestiner som har gjort noe for sitt hjemland og sin nasjon, som angrer dette. Vi angrer ikke på det vi gjorde, og kommer aldri til å gjøre det.»

http://www.youtube.com/watch?v=E4KV56HGGTI

IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: