Nyttårsgave på $20.000 (ca. kr. 145.000) er sendt til trengende i Israel

Julens budskap - Gud gav
Julens budskap – Gud gav

Kjære medmenneske,
Man kan si hva man vil om sekularisering av det norske samfunnet.  I ånd og gjerning har nordmenn vært trofaste mot det budskapet i Bibelen som gjelder fellesansvar, nestekjærlighet og omtanke for dem som har det vanskelig, lokalt og globalt.  Å støtte jødene i en tid hvor en kraftig propagandastorm gjør folk både blinde og døve, vitner om at det norske samfunn har dype røtter i rettferdigheten.
Takket være dere har SMA nå klart å sende en gave på ca. kr 145.000 til trengende jøder i Israel.  Nøden er stor.  Denne uken ga Orit Struk, som er medlem av Knesset et intervju til Arutz 7 der hun fortalte at hun og hennes familie var avhengige av humanitær hjelp helt frem til hun ble innvalgt i Knesset.  Nå har vi nok å leve av men før kunne vi ikke overleve om det ikke var gode folk som sørget for å hjelpe oss, sa hun til A7.
Hennes modige holdning er knyttet til Hanukka, den tiden jøder er spesielt oppmerksomme på å dele det de har med de svakeste i samfunnet.  Man har det samme i kristendommen og det foregår faktisk nesten på samme tid.  Julen er tiden vi er spesielt oppmerksomme med å inkludere i årets glede dem som har det vanskeligst blant oss.
Ellers vil vi informere om at vi også arbeider mye med folkeopplysningsprosjektet vårt ved å skrive, oversette og sende ut artikler og informasjon, og ved å oppdatere vår hjemmeside på Internett, som vi håper dere bruker flittig.  Vi merker at antallet besøkende på websiden stiger.  Spesielt denne sommeren hvor massemediene har pålagt seg selv streng sensur av meninger, merker vi at SMA er blitt en voksende kilde til informasjon.
Vi er i gang med SMA-info 4-2014 og håper å kunne sende det til trykkeriet i første uken av januar.
Alt dette koster penger, og vi håper på fortsatt støtte for å holde i live en av de få informasjonskanalene om Israel og Midtøsten som ikke mottar offentlig støtte og derfor bevarer sin fulle ytringsfrihet.
Vi ønsker det jødiske folk god hanukka, og det norske folk mer velsignelse, god jul og et godt nytt år. Vi må be for vårt hjemland Norge og for vårt åndelige fedreland Israel.
Tusen takk fra oss i SMA-redaksjonen som lover at vi fortsatt skal våge å stå frem med vårt budskap som du gir din støtte til.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: