NOK terror!

Flere titalls demonstranter fra byen Negohot på Hebron-åsene blokkerte torsdag veiene i protest mot terrorismen. Menneskene som bor i området sier at myndighetenes «åpen vei»-politikk setter livene deres i livsfare. Dette skriver Arutz Sheva.
Israel er under et enormt press utenfra. Hele verden setter urimelige krav til landet om å løsne på restriksjoner som er satt av sikkerhetshensyn, og også inne i Israel er det et stort press fra opposisjonen på venstresiden. Som i Norge er de fjernt fra realisme, og flere av deres forslag ville være det samme som å legge ned staten Israel.
Politikere er politikere, også i Israel. Man har gitt etter for presset, og for tre år siden begynte Israel å åpne motorveiene i Judea og Samaria for arabere som lever under PA (de arabiske selvstyremyndighetene.) Før måtte arabere under PA kjøre på egne veier parallellt med Israels motorveier av frykt for terrorisme.
De fastboende har vært imot denne åpningen hele tiden, og sier nå de opplever situasjonen som svært vanskelig. Bare å kjøre barna til skolen er forbundet med fare. Det blir kastet steiner og brannbomber mot bilene. Også spiker på veien har vært et problem.
Beboerne krever nå at IDF rett og slett stenger veiene for arabere fra PA.
En beboer ble arrestert under demonstrasjonen.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: