Israel forsvarer seg

Når man sitter fredelig noen kvelder blant hyggelige ungdommer som treffes over en øl i Jerusalem city, og snuser litt på stemningen og holdningene, virker det absurd at noen er ute etter å ødelegge denne idyllen. – Kan ikke disse menneskene få leve sine liv i fred? Man kunne også spørre seg om det finnes rasjonelle grunner til at en åpenbart underlegen styrke holder på med disse angrepene i årevis. De kan ikke annet enn å tape. Driver de det for langt, går det kreftig ut over dem selv, deres kjære, og byene de lever i.
Uten noen som helst annen grunn til angrepene enn hat, har arabiske terrorister i lengre tid angrepet sivile jøder i sør med raketter. Terrororganisasjonen Hamas, som dessverre har oppnådd noe legitimitet gjennom Norges støtte og anerkjennelse i form av politisk kontakt, har som kjent kontrollen over Gaza. Herfra har det de siste ukene regnet med raketter. I norske medier har man ikke mye interesse av dette, men vi spår at det kommer i mediene når Israel nå har tatt til gjenmæle.
Torsdag slo IDF tilbake mot et terroristrede. En person ble drept, og tre andre rapporteres skadet, en av dem kritisk, opplyser helsemyndighetene i Betlehem ifølge israelske medier. IDF har bekreftet angrepet, men ikke antall skadde eller drepte.
Tidligere på dagen hadde bakkestyrker et samarbeidsprosjekt med luftforsvaret, og en Hamas-celle ble ødelagt. Terrorister var i gang med å sette i stand en anti-tank rakett som skulle avfyres mot israelske soldater som patruljerer grensen.
Mandag ble kibbutzen Yad Mordechai angrepet av anti-tank raketter og snikskyttere som skjøt mot bønder på marken, og mot et kjøretøy med et barnesete inni. Barnesetet ble gjennomhullet av en kule avfyrt fra terroristene. Barnet på 7 måneder som vanligvis bruker setet, var heldigvis ikke der da kulen rammet.
IsraelNationalNews.com

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644