Jøder bakom alt – nu også IS-bombing

"Jøder står bakom alt"
«Jøder står bakom alt»

Det arabiske nyhetsbyrået Arab21news viste i går denne fortreffelige – og sannsynlige tegningen.
Det de mener er selvsagt at jødene står bak IS’ bombing på Gaza. Som vi vet, rivaliserer IS og Hamas, og fire bilbomber rystet Gaza by søndag.
Vold fra – og mellom – arabere og muslimer er ikke noe nytt. Det nye er at også dette er jødenes skyld. Som alt annet som er galt i denne verden.
Man kan smile av slikt. Ikke desto mindre ble «nyheten» tvitret av tidligere helseminister i Gaza. Han som leverte statistikker over tapstall til godtroende medier her i vest. Nå er han forresten sjef for «rådet for internasjonale relasjoner.»
Betryggende.

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644