Jødehatere og kristenliberalere hånd i hånd mot Israel

The Oslo Wall: Løgnene florerer på nettsiden
The Oslo Wall: Løgnene florerer på nettsiden

Man skulle tro at presumptivt oppegående mennesker med TV, Internett og annen kommunikasjon hadde kunnskaper nok i 2014 til å se verden sånn noenlunde på edruelig vis. Men her er naiviteten i høysetet. Man har tydeligvis tatt en bestemmelse om at man ikke vil forstå.
Vi ser hver eneste dag den urolige og skremmende tilværelsen muslimene må leve med, nær sagt i hele verden hvor islam har fått makt. I særdeleshet ser vi elendigheten på den arabiske halvøy, arnestedet for denne ulykkelige miksen av politikk, juss og religion. Ulykkelig for de mennesker som ble født inn i det.
Det går ikke en dag uten. Ikke en nyhetssending uten at noen har fått livene sine ødelagt, av moskébomber, kidnappere, bilbomber, selvmordsbombere og en mengde andre ufattelige oppfinnelser innen drapsbransjen. Kristne får halsen sagd over, småjenter blir gjengvoldtatt, og i mange tilfeller er de forlengst lemlestet av sine egne foreldre for å hindre dem i å ha et sunt og godt ekteskap med en de elsker. Ofte får de ikke en gang velge denne personen selv. Det mangler ikke på dokumentasjon. Vi kunne fylt denne artikkelen med bilder som ville få deg til å sette middagen i vrangstrupen og kanskje ikke orke mat på flere dager.
Denne delen av verden er ikke egnet for oppfostring av barn, for å si det enkelt.
Likevel, midt i dette er det lyspunkter. Vi kunne sitere tidligere utenriksminister Espen Barth Eide: I Midtøsten er det «to små landområder som er mest fredelige». Nemlig Israel og Vestbredden. Nå er det en stund siden dette ble sagt, og situasjonen har forandret seg en del i det siste. Blant annet har araberne kidnappet tre jødiske tenåringer i nettopp dette området.
Uansett, Israel er det området som med klar margin er både mest fredelig, og best på alle tenkelige måter ellers. Der er det demokrati, det er likestilling, man har frihet til å leve som man vil, også som homofil, og sist, men ikke minst, araberne, som utgjør nesten 20 % av befolkningen, har stemmerett og borgerrettigheter. Også de arabiske kvinnene. Hvor har de det ellers i den arabiske verden? Vi kjenner til hva som skjer med kvinnene når et land blir mer islamisert. I Iran ble det tilstramminger. Fra å være Midtøstens best utdannede folk gikk det nedoverbakke når mennene med skjegg fikk dominere styringen av landet. Tyrkia er et annet eksempel, selv om det ikke er så ille der enda.
I denne delen av verden handler det om å holde dem som elsker døden, unna. Norske soldater som har vært i Afghanistan kan fortelle mer om hvordan man barrikaderer seg bak gjerder – man skaper seg trygghet med fysiske skiller mellom seg og verden utenfor. Britiske og amerikanske soldater som har vært i Irak kan fortelle det samme. Skal man overleve og sove noenlunde trygt, må man skape seg en trygg sone hvor mennesker som er villige til å sprenge seg selv i fillebiter for å myrde vantro som kristne eller jøder, ikke kommer til.
Men dette er det nå en gjeng politisk korrekte mennesker som skal forsøke å hindre. Det vil si, det oppnår de selvfølgelig aldri. Men de ønsker å snu folks oppfatning om virkeligheten, til å se det som de selv gjør. Sikkerhetgjerdet Israel har bygget, og som virker! – det er i deres øyne en «apartheid-mur,» en «okkupant-mur»  – og det er slett ingen sikkerhetsmur. Vel, israelerne ser det annerledes. Muren virker. Hver dag. Selvmordsbomber-aktiviteten har sunket til nærmest null etter at denne barrieren har kommet opp.
Det er vanskelig å ta slikt alvorlig i 2014.
På talerlisten for dette arrangementet står blant andre de åpent antisemittiske personene Johan Galtung og Trond Ali Linstad, og kristenliberaleren Hans Morten Haugen, som SMA tidligere har skrevet om i forbindelse med et politisk farget spørreskjema han leverte til norske menigheter.
Til formålet har de fått Kulturkirken Jakob, og her står de og sprer sine løgner som for eksempel at gjerdet er «ulovlig» – at den ikke redder liv, at den forårsaker konflikt, at Israel har «drevet bort minoritetsbefolkningen» og at det er «rasisme.» Hva slags kristendom er det som kan låne husvære til slikt? Aner de hva de støtter?
Sjelden har uttrykket «get a life» – få dere et liv – sittet løsere på tungen. Verden skriker etter hjelp. Flyktninger strømmer i millioner fra islams blodtørst, ikke rent få av dem forsøker å komme inn i Israel, bare i Syria regner man at 80 barn dør, hver eneste dag. Ulykkelige mennesker har fått livene sine ødelagt og familiene sine utryddet. Men det man bryr seg om og etablerer en rekke arrangementer for å bekjempe, er Israels forsvar mot det samme. Fritt Ord har støttet arrangementet, i tillegg til et par organisasjoner som støtter PA-araberne, Den Palestinske Foreningen i Norge og Palestina Network Norway (PNN).
Det er til å gråte av.
The Oslo Wall

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644