Jødehat i palestinsk 'stats-TV'

En del mennesker går for å vise andre mennesker respekt for deres verdisyn, som det heter så fint, nærmest i det uendelige. Så slipper man å ta stilling til alt som er ubehagelig. Er det riktig å vise respekt for slike holdninger som det gis uttrykk for her?
Under en arabisk TV-sending i de palestina-arabiske områdene sist uke, ringte tanten til en av barnemorderne som drepte de fem uskyldige familiemedlemmene i Fogel-familien i Itamar, inn til TV-stasjonen.
Tanten omtalte den brutale morderen som «helt» og en «legende». Den hensynsløse drapsmannen ble i en israelsk rett dømt til fem livstidsstraffer og syv års fengsel i tillegg for å ha knivstukket og drept Udi og Ruth Fogel og tre av barna deres: Yoav (11) Elad (4) og den fire måneder gamle babyen Hadas.
Les mer om Itamar-drapene her…
I en kommentar til tantens kommentar sa TV-vertinnen: «Også vi bringer våre hilsener.»
Programmet var en del av et ukentlig show på den PA-statsdrevne TV-kanalen, som fokuserer på Palestina-arabiske fanger i Israel.
Programmet ble snappet opp og oversatt av Palestinian Media Watch, en organisasjon som holder til i Israel.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cotwZxJdaeg

Via IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: