Frigitt terrorist arrestert igjen

Det er med en påtagelig oppgitt tone den konservative avisen Arutz Sheva skriver om arrestasjonen av Mamun Ismail Salame Stut, en av de 1.027 palestinske fangene, eller som avisen kaller det, terroristene som ble frigitt for å få løslatt den israelske soldaten Gilad Shalit i oktober 2011.

Israelske sikkerhetsmyndigheter har prøvd å forsvare den kontroversielle avtalen for å få frigitt Shalit, med bakgrunn i at «ingen av de løslatte har gått tilbake til terrorisme igjen».
Flere av de løslatte terorristene har imidlertid gjort overbevisende handlinger for å gå tilbake til terroraktivitet, som Stut gjorde.
Kilder i IDFs sentralkommando annonserte arrestasjonen med ordene «dette sender et klart signal til folk som vil tilbake til terrorismen, at det blir noe de må betale for.»

Stud blir med dette den første frigitte fange som blir arrestert siden Shalit-avtalen, skriver avisen.
Ifølge en talsmann for IDF ble han arrestert for å være en sikkerhetstrussel i Dura i nærheten av Hebron.

Støtt SMA

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644