Israel under ild

Av et medlem har vi fått nedenstående oppfordring i disse tider. Israel er igjen under angrep av muslimske fanatikere, og verden, Europa, Norge, er igjen i full sving med å anklage jødene for deres selvforsvar. La oss stå opp for det som er rett. La oss ikke la jødehaternes løgner, krav om «proposjonalitet» og påstander om «kollektiv avstraffelse» få stå uimotsagt!

Propagandakrigen er i full sving for tiden.  Mitt råd til dere er å være kritiske til ALT dere leser.
Som dere vet verver Hamas barn fra 10 års alder til krigen mot jødene. Se Facebook-verving her..
Snart går det tomt for både våpen og barn for Hamasterroristene.
Mange arabere rømmer fra Hamas til Israel og forteller fakta som Mads Gilbert og NRK bevist holder skjult for det norske folk. Se de rystende vitnesbyrdene her…
Nå vil terroristene ha våpenhvile, for å ha nok tid til å smugle mer våpen.
Håper Israel ikke gir seg for press fra jødehaterne verden over, og heller sørger for å ta knekken av denne islamistiske terrorgruppen som baserer sin  jihad på noen dødelige vers fra Koranen.
Dette vil ikke bare berge jødiske liv, men mange arabiske liv også.  Både jøder og arabere trenger å bli kvitt Hamas.
Glem ikke å sende din støtte til SMA og verve nye SMA-medlemmer!
Sammen kan vi gjøre forskjell!Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: