Islamistvennlig Labour-leder

Jeremy Corbyn (Foto: Creative Commons)
Jeremy Corbyn (Foto: Creative Commons)

Antisemittismen er på fremmarsj i hele Europa. Dette gir konsekvenser blant annet i form av hvem man velger seg som ledere.
Jeremy Corbyn ble lørdag valgt til leder for Labour med mer enn 60 % av stemmene. Det later til at fortiden hans med vennlige relasjoner til terrororganisasjonene Hamas og Hizbollah ikke spiller noen rolle for velgerne.
For øvrig ikke ulikt situasjonen her hjemme, hvor Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre pleiet forbindelse med Hamas foruten å lyve om saken, og ordførerkandidat Raymond Johansens kontakt med islamistene er velkjent.
http://www.youtube.com/watch?v=DwdgimM4BDA
Corbyn karakteriserer seg selv som «venn» av de to jihadist-organisasjonene. Han har i det siste også betegnet Bin Ladens død som «en tragedie.»
Mange seniorer i ledelsen i partiet misliker Corbyn på det sterkeste, herunder Tony Blair og Gordon Brown, skriver Ynet, – de mener hans meninger er for sosialistiske og vil skremme velgerne.
66-åringen er motstander av regjeringens nøysomhetspolitikk og medlemskap i NATO, og er egentlig en outsider, men har av forskjellige grunner blitt en favoritt før valget.
YnetStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: