Ikke så vanskelig å forstå hvis man vil

Kniver beslaglagt ved israelske sjekkpunkter. Foto: Wikimedia Commons
Kniver beslaglagt ved israelske sjekkpunkter. Foto: Wikimedia Commons

En palestiner forsøkte å stikke ned en israelsk soldat, og ble derfor skutt av israelske styrker.
Dette hendte i nærheten av Nablus i Samaria i dag søndag. (Times of Israel)
Hvis Sveriges utenriksminister Margot Wallström skulle få det som hun ville, skulle denne forsvarshandlingen ”undersøkes” for å se om det virkelig var nødvendig å drepe angriperen. I hennes hjerne er det en ”utenomrettslig henrettelse”, for øvrig helt på linje med den tidligere Bondevik-regjeringens reaksjon da Israels hær elimininerte grunnleggeren av Hamas, og må fordømmes. Som et samlet fordømmelses-kor også gjorde.
Normalt utrustede mennesker, imidlertid, skjønner at terrorister må stoppes så tidlig som mulig, og ellers når som helst man får muligheten. Det er ikke en gang nødvendig å forklare hvorfor.
Dessuten skjønner de fleste at når situasjonen tilspisser seg, ved at flere arabere prøver å drepe jøder, så vil flere bli drept.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: