Hamas-talsmann roser kidnapperne

Talsmann for Hamas roser den «heltemodige» kidnappingen
Muhammad Nazal, talsmann for Hamas’ «politiske avdeling», hyller dem som bortførte tre israelske tenåringer og kaller det «en milepæl i den palestinske kampen.»
Selv om det til nå ikke er bevist at Hamas kidnappet de tre guttene, er det ingen tvil om at Hamas har ansvaret for det, og høyst sannsynlig deltok, om ikke utførte forbrytelsen. Israelske toppopitikere ønsker nå å påvirke verden til å innse hva Hamas er, og innse hva man gjør dersom man anerkjenner en «regjering» der Hamas er med.
Den muslimske gruppen, utsprunget av Det muslimske brorskap, ble dannet med det formål å ødelegge Israel. Formålet er nedfelt i gruppens statutter, og der ligger også utsagn om at man er helt avvisende til forhandlinger, og at jihad – muslimsk hellig krig – er eneste vei til målet.
Hamas har flere ganger uttalt seg anerkjennende om kidnappingen, de har arrangert offentlig feiring av hendelsen i Gaza, og de har oppfordret arabere i Hebron-området til å forstyrre IDFs leteoperasjoner, og de har også uttrykt sin misnøye med PA-sjef Mahmoud Abbas’ fordømmelse av kidnappingen.
Abbas kom i dag med sin hittil sterkeste fordømmelse av kidnappingen. Han begynner muligens å ane hva Israel kan gjøre for å finne de tre guttene, og kan ha tatt innover seg at dette til syvende og sist vil ramme hans eget folk aller mest. «Kidnapperne ønsker å ødelegge oss; gi guttene tilbake» sa han. «De er mennesker som oss og bør få komme tilbake til familiene sine.»
Onsdag offentliggjorde IDF en video der Muhammad Nazal kaller kidnappingen for «heroisk.»
Det var under et intervju på Hamas’ offisielle TV-stasjon, Al Quds, at uttalelsene falt. Bortføringen markerte «en milestein i historien til den palestinske kampen – en kamp som er fylt med slike heroiske [sic] operasjoner,» ettersom den «jaktet på tre på en gang, fra bosetternes flokk og israelske soldater.»
Talsmenn for myndighetene i Israel sier de har solid grunnlag for å si at en celle fra Hamas som opererer i Judea-området er ansvarlig for at de tre tenåringene forsvant. Det man ikke kan si med sikkerhet, er om gruppen handlet på egenhånd, eller om man hadde direktiver fra det sentrale lederskapet i Gaza.

http://www.youtube.com/watch?v=tf3Pwac8yXs

I mellomtiden gleder PA-araberne seg over at de tre er tatt til fange. Vi ser dette fenomenet hver gang det skjer noe forferdelig, som da arabere danset av glede over 9/11, da fanger med lange dommer for terrorisme ble frigitt som en gest for å få i gang fredssamtalene, og nå. Til og med barn blir dradd med i denne hyllesten av kriminalitet og vold.

Også barn feirer bortførelsen av de tre tenåringene
Også barn feirer bortførelsen av de tre tenåringene

Israelske myndigheter gjør nå alt de kan for å finne ut hva som har skjedd med de tre forsvunne tenåringene. Det er ingen tvil om at det dreier seg om en kidnapping. Ettersøkningen er og blir svært ubehagelig for befolkningen, det er det ingen tvil om. Alle vil tjene på å utvise samarbeidsvilje. Israelske myndigheter har lenge hatt døren på gløtt for nok en Gaza-krig, for å tvinge Hamas bakover.
De tusenvis av rakettene som hagler over israelsk sivilbefolkning er alene nok, – kanskje denne hendelsen er det som skal til at begeret flyter over. Ikke vet vi. Men vi håper for sivilbefolkningen på begge sider, at jobben denne gang blir gjort skikkelig, uten for mye hensyntagen til verdenssamfunnet og marxist-leninister som støtter terrororganisasjonen Hamas ved sin ensidige fordømmelse av Israels militære operasjoner og løgner om de faktiske hendelser. Så kanskje det kan bli fredelig i området i noen år.
IsraelNationalNewsStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: