Gules terror-organisasjon DFLP: – arabere har rett til å prøve å myrde jøder

Ufarlig steinkasting? Her ble en baby nesten drept. (fra 2012)
Ufarlig steinkasting? Her ble en baby nesten drept. (fra 2012)

Da Knesset denne uken vedtok strengere lover for steinkasting, kom det straks reaksjoner fra ulikt kriminelt hold.
Steinkasting har blitt et mye brukt våpen av muslimske arabere som hater jøder. Ved flere tilfeller har mennesker blitt alvorlig skadet og også drept av steinkastingen, en aktivitet som palestiner-sympatisører her hjemme ofte bagatelliserer. Dette har alle som deltar i debatter på nettet, fått merke.
Arabiske «menneskerettighets»-organisasjoner er blant de ivrigste til å protestere. Men også terrorgruppene er med i koret.
Loven gjør det mulig å ilegge personer som kaster stein på biler fengsel i inntil 10 år. Kaster man stein med den hensikt å forårsake skade, kan man få opptil 20 år i fengsel. Terrorister som kaster stein på politiet kan få inntil fem års fengsel for ugjerningen.
Loven, som er vedtatt i Israel, har selvsagt til hensikt å beskytte israelske borgere, men dette er ikke Palestina-arabiske «menneskerettighets»-organisasjoner med på. De hevder loven er i strid med menneskerettighetene. Nøyaktig hvilke bestemmelser i disse internasjonale lovene gis det ikke opplysninger om, konstaterer den konservative avisen Arutz Sheva nokså lakonisk.
Sami Abu Suhri, en talsmann for terroristorganisasjonen Hamas, mener loven er «rasistisk», og ber det internasjonale samfunnet om å ta grep for å stoppe Israel slik at landet ikke lenger beskytter sine borgere, som avisen ordlegger seg.
Talsmannen gjør det ifølge samme avis helt klart at araberne vil fortsette å kaste de potensielt dødelige steinene på israelere uten hensyn til den nye loven.
Mahmoud Halaf, medlem av sentralkomiteen i the Democratic Front for the Liberation of Palestine (DFLP), mener Israels antiterrorlov er et uttrykk for «organisert terror fra staten». Han mener «okkupasjonsstaten og dens regjering nå har mistet retningssansen slik at de nå har vedtatt en fascistisk og rasistisk lov.» Han gjentok også Suhris utsagn om at araberne «har rett til» å prøve å myrde israelske jøder med steiner.
DFLP er for øvrig organisasjonen vårt statsfinansierte NRKs «islam-ekspert», og tidligere (2000-2005) leder for Human-Etisk forbund, var tilknyttet da han i 1977 ble arrestert i Libanon med eksplosiver i bagasjen. Han har SMA bekjent til nå ikke verken beklaget eller tatt avstand fra disse handlingene, som selvsagt også hadde som formål å ta livet av jødiske israelere.
I dag lever Lars Gule etter eget utsagn (iflg engelskspråklig Wikipedia) primært for å få i stand en boikott av Israel.
Hva skal man si om banden – gråhårede herrer med gode intensjoner? Eller om statskanalen som villig, hyppig og flittig bruker den dømte terroristen for å få uttalelser de kan bruke i sin «informasjon» om konflikten til det norske folk? Balansert? Nyansert? Etterrettelig?
Vi har i årevis møtt resultatene av denne komplette og gjennomførte, og uten tvil bevisste desinformasjonen i form av nett-debattanter med minimale kunnskaper om konflikten, men maksimalt engasjement. Basert på ingen eller feil informasjon konkluderer de som om de var professor i folkerett.
Kursen blir som det skrives, riktig nok i en annen sammenheng: going down.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: